Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Lilla My - 4 juli 2008 00:11

Jag har plöjt och är snart igenom Sex and the city boxen, så härligt!

Har egentligen inte varit ett fanatiskt fan förut, men jag är hooked, synd att det bara är två säsonger kvar... Sen blir det filmen efter det!


Imorrn ska jag ta tag lite i vårt hem, det viner dammråttor längs väggarna och det finns en del disk som inte verkar diska sig själv trots mitt tålamod... Och boka ett besök i tvättstugan måste jag också göra.


A har jobbat en hel del så det känns bra, då kommer det ett litet tillskott i juli som kan betala en del iaf. Och ett av jobben verkar vara nära, han ska maila referenser och så skulle chefen på företaget skicka "ett erbjudande"... Får se vad det blir, men chefen skulle höra av sig i nästa vecka, så snälla snälla, ett positivt besked innan vi åker tack!


Idag var vi ute hela dagen och gick i affärer på Outletområdet, så nu har vi fina nya skor och jag hittade ett par badshorts, äntligen.

Varför görs det inte shorts med lite längre ben till tjejer för? Tror de flesta tjejer somn inte gillar sina ben, tycker sämst om den övre delen av låret, som jag. Har ju för fan mormorstrosor på mig jämt, varför skulle jag välja en liten trosa när jag dessutom inte har några byxor över? Märkligt tänkt av de som gör badmode...

Ska åka en sväng till Kista med F på söndag så då hinner jag ordna det sista, några linnen och en sån där uppblåsbar kudde till flyget. Usch vad det är nära nu.

 Men jag tänkte försöka förtränga alla flygtimmar ett tag till och åka ut till Möja på måndag eller tisdag,  så får vi se om A kan komma ut någon dag också.


Lördag blir det femkamp på Grönan med efterföljande middag på en närliggande restaurang med svärmor, svåger och svägerska, det blir intressant.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards